Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us
Home  /  Bröllop   /  Romantiska bröllopskort med unik design

Det verkligen kittlar till i magen av hur romantiska dessa bröllopskorten är. Låt dig inspireras av hur både skära blommor och sprakande kristaller kan skapa en förväntan på ett romantiskt bröllop.

Skär ros är ett romantiskt och tidslöst tema. De skära rosorna symboloserar att man vill önska någon sin trohet. Passar det då inte perfekt att välja just dessa bröllopskort till sin bröllopsdag? Tänk dig detta ihop med skära blommor både på borden och i brudbuketten. Kan det bli mer romantiskt än så?

Inbjudningskort och spara-datumet-kort i temat Skär ros från The Paper Story. Här hittar du bröllopsinbjudan i temat ”skär ros” 

Vacker orkidé är ett vackert och färgstarkt tema. Gå loss med skära kulörer som passar perfekt till dessa bröllopsinbjudningar och ni kommer få ett ljuvt romantiskt bröllop.

Vacker orkidé är temat för dessa inbjudningar till ert bröllop.

Här hittar du bröllopsinbjudan i temat ”Vacker Orkide” 

Även vintern är en romantisk årstid! Detta tema förknippas med havet en frusen vinterdag. Med en snövit bordsdukning med härligt blåa blomsterarrangemang, älskar vi hur ett vinterbröllop kan bli både elegant och sprakande med dessa kristaller som tema på bröllopets trycksaker.

Bröllopsinbjudan, save-the-date-kort och bordsplaceringskort i temat Fruset hav är trycksaker från The Paper Story.

Här hittar du bröllopsinbjudan i temat ”Fruset Hav” 

Våra teman innehåller produkter så som save-the-date-kort, bröllopskort, informationskort, bordnummer, placeringskort, menykort, vigselprogram och festprogram.

Fotograf: Ariella Goldman

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

Inga kommentarer

LEAVE A COMMENT

X