Welcome
Advertising is the way great brands get to be great brands.
We Are Awesome Follow Us

The Paper Storys villkor

Alla kunder ansvarar själva för att läsa The Paper Storys villkor. Genom att du använder The Paper Storys webbplats godkänner du villkoren.

 

Priser

Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK).

 

Betalning

Hos oss betalar du med bank-, betal- eller kreditkort. Observera att leveransmottagarens namn och adress måste överensstämma med kort/kontoinnehavarens namn och adress. The Paper Story har inte möjligt att skicka en faktura på betalningen. Vår webbplats är SSL-certifierad (Secure Sockets Layer) för att säkerställa att era köp genomförs säkert.

 

Leveransinformation

Inom Sverige har vi ett fast pris på alla beställningar som väger upp till 1 kg på 53kr. Överstiger beställningen 1kg kostar frakten istället 89kr. Fraktkostnaden tillkommer på varje beställning och är ej inkluderad. För att skicka beställningen behövs mottagarens namn, adress och e-postadress. Produkterna skickas med DHL. När paketet är inlämnat får du en bekräftelse till din e-post, och när paketet finns att hämta så får du som mottagare ett sms- eller en brevavi. Leveranstiden är en vardag efter att paketet lämnats in. Om paketet ser skadat ut efter utlämningen så ber vi dig att ta kort på paketet innan det öppnats och direkt anmäla detta till DHL:s utlämningsställe. Skulle det visa sig att produkten har utsatts för en inre transportskada så ber vi er ta kort på detta och meddela oss på info@thepaperstory.com.

 

Sekretess

The Paper Story garanterar enligt Personuppgiftslagen (PUL) att dina personuppgifter inte lämnas ut till tredje part.

 

Ångerrätt

Då varje beställning har en unik design är det ej möjligt med ångerrätt hos The Paper Story efter att en beställning är lagd. Beroende på hur långt i processen vi har kommit är det självfallet möjligt att annullera beställningen. Dock förbehåller sig The Paper Story sig rätten att ta ut en kompensationsavgift för det arbete som påbörjats. Återstående värde av betalningen återbetalas vanligtvis till kunden inom 1-5 bankdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi har mottagit och godkänt annuleringen.

 

Reklamation

Du har rätt att reklamera produkterna om det kan antas vara tillverkningsfel av en vara. Kontakta hello@thepaperstory.com och bifoga tydliga bilder på vad som är fel på produkten. Om en produkt har fel text men att denna har godkänts vid korrektur är det ej möjligt att reklamera produkten. En ny beställning behöver då läggas.

 

Ej uthämtade paket

Om paket inte hämtas ut och detta returneras till oss kommer detta att debiteras köparen.

 

Färger och bilder

The Paper Story strävar alltid efter att återge färger och texter på våra produkter så exakt som möjligt. Tyvärr har vi inte möjlighet att garantera att inga avvikelser kan inträffa mot vad som visas på webshopen. Exempelvis kan färger återges olika beroende på vilka inställningar som man använder sig utav på datorer och bildskärmar.

 

Felaktiga uppgifter

The Paper Story förbehåller sig rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående produkten, pris och leveranstider. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel. Om detta inträffar informeras du och du har då full rätt att annullera beställningen. Vi förbehåller hos rätten att annullera beställningar som inte överensstämmer med våra principer.

 

Force Majeure

The Paper Story förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.

 

Åldersgräns

Alla under 18 år måste ha målsmans tillstånd att beställa hos oss. Alla försök till bedrägeri polisanmäls. The Paper Story förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.

X